Utomhuspedagogik - Utveckling och lärande i naturen


Äntligen kan jag erbjuda en ny bok men den här gången är det med hjälp av Gothia Fortbildning.

Boken är en fortsättning på mina förra böcker och på det jag gör på mina fortbildningar.
Hela tiden kommer nya idéer med hjälp av er som jag träffar på föreläsningar och Temadagar.

Utomhuspedagogik - Utveckling och lärande i naturen hade som arbetsnamn "Ute hela året" Upplägget i boken är först en teoridel sedan praktiskt med ingång via  årstiderna och sinnena. Härtill finns mängder av handfasta tips och upplägg på vad man kan göra året om. som avslutning finns ett kapitel med dokumentation och hur vi kan göra det på ett bra sätt utomhus. Givetvis grundar sig boken i förskolans läroplan.

Ni beställer boken här0 Websider som länker til inläggen (Trackbacks)